Dioss eID Middleware

Dioss heeft zijn eigen middleware ontwikkeld, Dioss eID Middleware, om zo het gebruik van de Belgische eID-kaart op je computer te vergemakkelijken.

Dit voor zowel uitlezen als authenticeren en (bulk) signen.

De Dioss SmartWare is een cross-browser/cross-platform client-side software die compatibel is met de volgende configuraties:

Raadpleeg de download en installatie instructies hier.
Raadpleeg de FAQ hier.

Ondersteunde browsers:
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Safari

Ondersteunde besturingssystemen:

• Windows 7
  • Windows 8.1.1+
  • Windows 10
  • MacOS X.11 en hoger
  • Ubuntu 14.0.4 (op aanvraag)
  • Ubuntu 16.0.4 (op aanvraag)
  • centos (op aanvraag)
We testen deze systemen altijd met de laatste security updates, en passen het product aan waar nodig.
We ondersteunen dan ook steeds de versie met de laatste Windows updates.